Skovning i Billund og omegn

Har du brug for professionel hjælp til skovning, så stiller vi hos Jensgård Skovservice gerne vores ekspertise og erfaring til din rådighed.

Vi udfører skovning i Billund og omegn, der dækker ethvert behov

Har du brug for professionel hjælp til skovning nær Billund, så stiller vi hos Jensgård Skovservice gerne vores ekspertise og erfaring til din rådighed. Vi har mere end 10 års erfaring indenfor skovbrug, og vi varetager blandt andet opgaver for både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder i Kolding, Vejen, Billund, Esbjerg og andre omkringliggende områder. ​

Vi har de skovningsmaskiner, som vi skal bruge til opgaven, og det betyder, at vi kan varetage hele processen. Vi rådgiver også omkring genplantning og tynding af træer, og vi samarbejder med en skovfoged i forhold til udtyndinger.

Hvilken form for skovning har du brug for?​

Vi kan varetage tre forskellige former for skovning, hvilket betyder, at vi kan dække ethvert behov. Vi tilbyder: ​​

  • Manuel skovning​
  • Maskinskovning​
  • Fældebunkelægning

​Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med skovning

​Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores arbejde, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige netop den form for skovning, som du har behov for. ​

Du kan med fordel kontakte os allerede i dag for at fortælle os om din opgave.​ Udover skovning kan vi bl.a. også hjælpe med træfældning og flishugning.

​Manuel skovning​

Manuel skovning foregår med motorsav og anvendes typisk til store træer, eller under besværlige forhold. F.eks ved skovning af store løvtræer til kævler el.lign. Typisk i samarbejde med fælde/udkøreren.

​Maskinskovning​

Maskinskovning bruges til at skove tømmer, typisk i nåletræskulturer. Maskinen afgrener og afkorter i træet i længde.

Fældebunkelægning​

Fældebunkelægning betyder, at man fælder et træ med en maskine og efterfølgende lægger det med roden i samme retning for at sikre en effektiv flishugning efterfølgende.

​Fælde/Udkørsel

Fælde/Udkørsel bruges typisk til tynding af levende hegn og tynding af alle typer skov. Fælde/ udkøreren kan bruges til stortset alt der skal fældes og laves til flis efterfølgende. Oftest bliver træet efterfølgende kørt sammen i en stak til flishugning, men dette foregår også med fælde/udkøreren. Dette gør den meget fleksibel da den både kan fælde og kører træet ud. Er også meget velegnet til udkørsel og skovning af træ til kævler.